Du får grundig opplæring

Selv om Picasso er intuitivt å bruke, er det også et omfangsrikt system. Før du begynner å bruke Picasso trenger du å vite hvilke muligheter du har i programmet. 

VED OPPSTART
En god start er halve seieren

Kurs i bruken av Picasso er en naturlig del av installasjonen og avtales individuelt med brukerne. Våre konsulenter er tilstede og vil sammen med ledelsen/nøkkelpersoner gjennomgå bedriftens arbeidsflyt, forretningsområder m.m. Konsulenten veileder dere i hvordan systemet settes opp og brukes mest hensiktsmessig. Konsulenten guider dere gjennom inntasting av data og er med på oppstarten.


I installasjonsperioden blir nøkkelpersonene på hotellet kurset i hvert sitt felt slik at de kan hjelpe kollegaer i gang med de enkelte rutinene. Alle skal føle seg trygge på bruken av Picasso når konsulenten reiser.

Vi anbefaler å avslutte med en oppfølgingsdag hos dere der vi gjennomgår den nye arbeidsflyten, retter opp på eventuelle brukerfeil og ser om noe kan gjøres enda bedre.

Vi følger opp installasjonen med ekstra oppmerksomhet i oppstartsmåneden og står til rådighet ved alle spørsmål.

 

VIDEREUTDANNELSE
Firmakurs som frisker opp hukommelsen

Firmakursene for Picasso brukere er tilpasset individuelt etter brukernes behov. Vi holder firmakurs på hotellet eller hos Techotel etter avtale. For å få best mulig utbytte av kurset anbefaler vi maks 4 deltakere og 2 emneområder pr dag, som våre konsulenter avtaler og forbereder på forhånd. 
Vi kan holde kurs med generell oppfriskning av kunnskap eller kurs med fordypning i spesifikke områder i Picasso. F. eks markedsføring/management modulen eller økonomisystemet.

24 TIMERS SUPPORT
Hjelpen er nær – hele døgnet

Skulle du allikevel tvile eller du har ytterligere spørsmål omkring betjening av hotell- eller restaurantsystemet, tilbyr Techotel gratis telefonhjelp kl. 09.00 – 12.00 til alle våre kunder dersom det er en ledig konsulent tilstede.

I krisesituasjoner kan du ringe vår Hotline – 24 timer i døgnet.
Les mere om support her.