RateBook har nå 2 online kanaler uten provisjon

Ratebook gir deg den beste muligheten til å øke bunnlinjen med 2 provisjonsfrie kanaler. – Hotellets egen online booking og Google Free Booking Links.

Med de nye EU-reglene har hotellet også fått lov til å underby kanalene og med Google Free Booking links blir dette enda tydeligere for gjester som leter etter rom på nett.

Mange av våre brukere har allerede sett fordelen med å inkludere Picasso Digitals RateBook i sitt daglige arbeid. RateBook gir bedre oversikt over både priser og ledighet samtidig, som gir bedre muligheter for mersalg og sparer tid for brukeren.

Nå har Ratebook også 2 kanaler hvor rom kan selges via nett. Online booking (ONL24) og Google Free Booking links.

Hver dag søker tusenvis av potensielle gjester, både innenlands og internasjonalt, etter hoteller på Google. Som utgangspunkt presenteres hotellene med navn og kontaktinformasjon. Hvis det implementeres av hotellet, kan Google imidlertid også presentere hotellet med priser for opphold for en gitt periode.

Øverst til høyre på skjermen presenteres de sponsede prisene – det vil si de som har betalt til Google. Det kan f.eks. være de viktigste bookingkanalene. Men hotellene selv har også muligheten til å bruke Googles ‘Free Booking Links’, som vises under de sponsede lenkene. Picasso Digital har integrasjon til dette.

Den nye EU-loven om kanalenes rolle som gatekeepers, har gjort deres klausuler som hindrer hoteller i å underby dem på deres egne nettsider, ulovlige. Dette kan vise seg å være en game changer f.eks. også mht. bruk av Free Booking Links. Nå vil hotellets egen Online bookinglenke kunne konkurrere med kanalenes lenker på pris.

Når brukeren dermed får presentert en lett sammenlignbar liste over priser og bookinglinks, vil den billigste prisen ha sterk synlighet og attraktivitet. Hotellets egen Online bookinglink er også utstyrt med et ‘Offisielt nettsted’-merke, som kan øke brukerens sikkerhet ved å bruke lenken.

I RateBook kan du se alle dine priser og ledighet i forhold til hverandre.
I eksempelet til venstre kan du se 5 kolonner med romsalg som du kan åpne og lukke i forhold til salg.

Engangskostnad for opprettelse

AK Techotel er hotellets tilkoblingspartner for Google Free Booking Links.
Dette betyr at vi sikrer at Picasso Digital teknisk sett kan levere og oppdatere prisene dine til Google dynamisk, slik at de kan presenteres for de potensielle gjestene.

Vi fakturerer for øyeblikket ikke noe for denne løpende servicen, når oppsettet er fullført.
Oppsett tar ca. 3 timer for vår konsulent å gjøre, som faktureres til vår vanlige timepris.

En engangsinvestering som kan vise seg å være vel verdt å foreta.

Skriv eller ring Noha hvis du vil høre mer om Google Free Booking Links