Møt våre ansatte

Ledelse, salg & administrasjon

RUNE H. RABO

Daglig leder og salgsansvarlig

Rune startet Techotel Norge AS i 1994 og har siden den gang vært ansvarlig for daglig drift, konsulenttjenester og salg i Techotel. Etter mange år i Techotel har han meget stor kompetanse i å finne riktige løsninger for våre kunder. Rune er utdannet som økonom og eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI.

Tlf. +47 66 77 69 02

Send en email til Rune H. Rabo

VIDAR BORGEN

Account Manager

Vidar har jobbet for Techotel siden høsten 2015. Han har mange års erfaring fra mediebransjen, og i de senere år jobbet med bedrifter som trenger konsolidering og rapporteringsverktøy. Vidar arbeider med salg og markedsføring av Techotel sine produkter.

Tlf. +47 66 77 69 05

Send email til Vidar Borgen

Support & Konsulent

MARIANNE GRØNNING CHIARONI

Senior Kundekonsulent

Marianne har jobbet i Techotel siden 2011. Hun har en Bachelor i Reiseliv og Relasjonsledelse og har en bred erfaring fra hotellbransjen og flere systemer. Hun har god erfaring og forståelse på hotelledelse. Til daglig har hun ansvar for support og opplæring, samt kurs og oppfølging ved oppstart og oppsett av en rekke funksjoner i Picasso.

Tlf. +47 66 77 69 08

Send en mail til
Marianne G. Nielsen

WENDY HENNIE-RØED

Kundekonsulent

Wendy startet i Techotel våren 2022. Hun har en Bachelor i Hotell og Relasjonsledelse fra Sveits og har en lang erfaring innen hotellbransjen. Hun har bl.a. tidligere driftet pasient og sykehotell i Norge, hvor hun fra kunden sin side har hatt ansvar for å bygge opp bookingsystemet. Wendy har ansvar for support og opplæring i Picasso.

Tlf. +47 66 77 69 03
Send en mail til
Wendy Hennie-røed

Marcus Rygh

Kundekonsulent

Marcus startet i Techotel sommeren 2022. Han har en Bachelor i handel og hotell-ledelse fra Sveits og har erfaring innen hotellbransjen. Han har jobbet med oppbygging av nye PMS-system og har vært med på flere systembytter.

Tlf. +47 66 77 69 07
Send email til Marcus Rygh

CARL JØRGEN GADE

Teknisk support medarbeider

Carl Jørgen har jobbet for Techotel siden våren 2022. Han har mange års erfaring med teknisk support, nettverk og database, og har de siste årene frem til 2022 jobbet med dataanalyse og database programmering. Carl Jørgen jobber i dag med teknisk support av Techotel sine produkter.

Tlf. +47 66 77 69 06
Send email til Carl Jørgen Gade

Management og Administrasjon

TECHOTEL DENMARK

Hovedkontor

AK TECHOTEL ble startet i 1981. AK TECHOTEL Danmark har 30 ansatte og håndterer utvikling av Techotels produkter og opererer vårt hostingsenter. Les mer på www.techotel.dk

Tel. +45 36 46 11 55
Send email til info@techotel.dk