Hosting

Vår TecHosting oppdateres løpende med det nyeste hardware og sikkerhetsprosedyrer, og vårt vores Hybrid Cloud Host er under konstant monitorering.

Egen server eller
Techotel server?

Picasso Digital er et stykke software som ligger sentralt på Techotel Hybrid Cloud Host, der anvendes både på Techotel Server og Microsoft Azure. Alle kunder som kjøper eller leier Picasso Digital, har et valg om de vil lagre deres individuelle data, dvs. innstillinger, tekst og filer, på deres egen server eller hos oss.

Egen server

Hvis dere allerede har deres egen server, og ønsker å bruke denne til å hoste Picasso Digital, kan det godt la seg gjøre. Dere har så selv ansvaret for hostingen. Vær sikker på at serveren har påkrevde innstillinger – sjekk med oss først!

Den sikre løsningen med
Hybrid Cloud i Azure

Det nyeste utstyret

AK Techotel skifter løpende og ofte ut vår hardware slik at vi har det nyeste harware og den beste beskyttelsen mot virus.

Et team av eksperter

Vår hardware avdeling består av folk utdannet innenfor systemadministrasjon. De kan derfor hurtig identifisere feil eller uytterligere behov i vår hostingavdeling. De vet samtidig alt om Picasso Digital.

Den beste sikkerhet

AK Techotels serverpark har en oppetid på 99%. Skulle noe allikevel gå galt tar vi backup i skyen og på et extern hosting center, som kun venter på å tas i bruk dersom det skulle bli nødvendig.

Ring eller skriv til oss for å få et tilbud!

Skriv eller ring til oss
hvis du vil høre mer om hosting